en nog meer tips in Maastricht... Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
31 mei 2018
In deze nieuwsbrief
Nog eventjes Heiligdomsvaart
VANAVOND: Dumoulin in Rebelle
Historie & design: Koorkappen Expo
Foto expo: Barmhartigheid
Via Belgica Wandeling
FASHIONCLASH Festival
tot en met zondag viert maastricht de heiligdomsvaart
 
Wat mag je zeker niet missen?
Van koorkappen-expositie tot Heiligdomsvaart-ommegang. Tijdens de 55e Heiligdomsvaart ontdek je dat veel moderne kunst samengaat met traditie. Er is heel wat te beleven in de stad!

Gewijzigde openingstijden
Op vrijdag en zaterdag zijn de winkels zoals normaal geopend, maar op zondag 3 juni zijn de winkels enkel tussen 17:00 en 20:00 uur geopend. Overdag zijn ze gesloten. Voorkom teleurstelling en neem contact op met de winkel die je wenst te bezoeken! 
Bekijk alles!
 
dumoulin in rebelle
Vanavond komt Tom Dumoulin naar het Hammer Wielercafé in Rebelle! Tickets kosten 25 euro en de plaatsen zijn beperkt. Vanaf 19:00 uur. Lees verder
 
historische koorkappen in een nieuw jasje
Na de modeprocessie van 6 mei jl. worden de koorkappen geëxposeerd in het Bonnefantenmuseum. In deze expositie zal naast iedere eigentijdse koorkap, de originele koorkap worden gepresenteerd. Het Koorkappen project maakt tevens deel uit van Fashion My Religion, de 10de editie van FASHIONCLASH Festival. Je kunt de expo bezoeken t/m zondag 24 juni van 11:00 tot 17:00 uur, ‘s maandags is het museum gesloten. Plan je bezoek!
 
foto expo
‘Doe goed en zie niet om’, barmhartigheid: het lijken begrippen uit vervlogen tijden. In beeld gebracht door verschillende fotografen n.a.v. een fotografiewedstrijd. Lees verder
 
via belgica wandeling
Via Belgica laat je kennismaken met een Zuid-Limburg dat je nog niet kent. Volg de weg en ontdek het uitgebreide Romeinse erfgoed. Plan je wandeling!
 
fashionclash festival
Fashion My Religion! is het thema van de 10e jubileumeditie van FASHIONCLASH Festival van 15 t/m 17 juni in Maastricht. Met modeshows van meer dan 150 veelbelovende lokale, nationale en internationale ontwerpers, maar ook via een ‘pelgrimstocht’ oftewel The Route, speelt het festival gedurfd in op één van de meest actuele thema’s van het moment: religie.   Lees meer!
 
kleur
Natuurhistorisch Museum Maastricht, Centre Céramique en Kumulus presenteren met KLEUR een tentoonstelling die je laat kijken met andere ogen. KLEUR geeft ons de kans om onze collecties op een geheel nieuwe manier te presenteren en zo de verbinding tussen onze locaties te versterken. Op 2 juni is de officiële opening van KLEUR in Theater aan het Vrijthof. Lees meer!
 
ontdek de verrassingen van maastricht
 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit