Win een speciale yoga-sessie!  Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
14 juni 2018
Fashion My Religion!
15 - 17 juni
maastricht
 
In deze nieuwsbrief
FASHIONCLASH Festival 2018
De meest fashionable krant
Steppend door de stad
WIN: Yoga in het Dinghuis
Hunkemöller Fabrieksverkoop
Spartan Race: YEAH
 
dit weekend: fashionclash festival
Fashion My Religion! is het thema van de 10e jubileumeditie van het internationale, interdisciplinaire FASHIONCLASH Festival 2018 dat zal plaatsvinden op 15-16-17 juni 2018 op diverse locaties in Maastricht. 

Meet the designer
  • Zaterdag 16/06 | Shop Ace & Tate | Talent Bluedenîmes x Minou Lejeune
  • Van vrijdag 15/06 t/m zondag 17/06 | Shop Studio Cedille Design | Talent Schiltman Leather 

Lees meer!

 
the route
Een inspirerende route langs exposities, lezingen, theater-en dansoptredens en andere activiteiten rondom FASHIONCLASH Festival. Handig in een kaart gegoten! Ga op pad!
 
krantje fashion
Speciaal voor FASHIONCLASH Festival "Fashion my religion" is er een fashionable krant gepubliceerd. Dit is lezen in stijl! Sla hem open!
 
steptocht door de stad
Wil je Maastricht ontdekken, ben je sportief aangelegd en hou je wel van een beetje jeugdsentiment? Kies dan voor deze vrolijke steptocht en ga op ontdekkingstocht. Maastricht is er de ideale stad voor; compact en met legio bezienswaardigheden. Je kunt de hele stad doorkruisen op een actieve en toch ontspannen manier. Boek nu!
 
winnen: yoga in het dinghuis
Kom tot rust in hartje Maastricht op maandagmorgen als het Maastricht Visitor Center op de meest centrale plek van de stad de deuren van het Dinghuis opent voor bijzondere yoga-sessies. Vanaf 25 juni wordt de zogeheten Bel Etage (de ruimte bovenaan de trappen) van het oorspronkelijke middeleeuwse gerechtsgebouw omgetoverd tot yoga-ruimte (gratis voor Midweekend-bezoekers). Om half 10 start de Yin yogales, die verzorgd wordt door Mac Body & Mind en het kost €10,- per persoon. Twee tickets winnen? Laat het weten! 
 
scoor je setje
Maak er een gezellig uitje van met je vriendinnen, zus of moeder en shop till you drop bij de Hunkemöller Fabrieksverkoop! Lees verder
 
spartan race
Op zaterdag 30 juni is in Maastricht de eerste editie van Spartan Race, een obstakelrun waarbij hardlopen gecombineerd wordt met veel technische obstakels. Doe je mee?
 
markt & maas experience
Elke laatste vrijdag van de maand kun je deelnemen aan een verrassende en smaakvolle rondleiding door Mosae Forum. Ontdek de historie, de planvorming en de ontwikkelingen tot op de dag van vandaag. Onze lokale gids neemt je mee in de gewelvenkelders en laat je Mosae Forum op een geheel andere manier zien! Boek nu!
 
Weten wat maastricht nog meer voor je in petto heeft? klik hier! 
 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit