Er zijn nog een paar kaartjes! Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
12 juli 2018
geniet van de vrijthofconcerten van André rieu
 
In deze nieuwsbrief
Laatste terrastickets van Rieu
80 jarige oorlog in de grotten
Step it up!
nijntje heeft vakantie!
Stokstraat Concerts
Let op: hinder!
 
de allerlaatste terrastickets...
Geniet jij ook zo van de zomer? De mooiste ervaring in de zomer van Maastricht is toch wel het Vrijthofconcert van André Rieu. De stad bruist! Er zijn nog een paar terrastickets beschikbaar... 
Boek snel!
 
80 jarige oorlog in grotten zonneberg
Ga 450 jaar terug in de tijd en ontdek de sporen van de Tachtigjarige Oorlog in Maastricht Underground. Op 11 augustus is er een speciale rondleiding rondom dit thema in de Grotten Zonneberg. Dat is een dag nadat de hertog van Parma in 1579  een generaal pardon afkondigde. De gids neemt je aan de hand van een bijzonder verhaal mee door het indrukwekkende gangenstelsel op zoek naar opschriften uit die tijd en alles dat met de Tachtigjarige Oorlog te maken heeft. Van de Spaanse opschriften tot een replica van de Nachtwacht op ware grootte! Boek tickets!
 
steptocht maastricht
Wil je Maastricht ontdekken, ben je sportief aangelegd en hou je wel van een beetje jeugdsentiment? Kies voor deze vrolijke steptocht en ga op ontdekkingstocht. Maastricht is er de ideale stad voor! Dat maakt steppen tot de perfecte sightseeing activiteit. Een gids leidt je langs de mooiste highlights van Maastricht. Boek nu!
nijntje heeft vakantie
De tentoonstelling ‘nijntje heeft vakantie’ in Centre Céramique is speciaal gemaakt voor iedereen die opgroeide met nijntje en haar nog eens wil ontmoeten. Ga op bezoek!
 
secret music sessions
Het Stokstraatkwartier bruist zondag van (klassieke) muziek. Ontdek 4 ensembles op 4 locaties waarbij het Stokstraatkwartier omgetoverd wordt tot het muzikaalste stadsdeel van Maastricht. Ook de perfecte manier om in de sfeer te komen voor het bijzondere concert van André Rieu. Boek de tour of loop zelfs langs alle ensembles. Wandel zelf of boek de tour! 
 
let op voor hinder!
In de weekend van 6-9 juli en 13-16 juli zijn er wegwerkzaamheden met hinder voor autoverkeer tussen de snelwegen (A2/A79) en het stadscentrum. Reken op extra reistijd van circa 10 minuten en mogelijk langer door drukte op de omleidingsroute en naar de parkeerplaatsen. Volg de (gele) borden. Langs de A2 en A79 wijzen tekstkarren je de weg. Lees alles!
 
volg je ons al op Facebook? klik hier! 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit