Ga in Maastricht aan Tafel! Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
26 juli 2018
In deze nieuwsbrief
Maastricht aan Tafel!
188 pagina's inspiratie
Rieu op het witte doek
Steptocht door de stad
nijntje heeft vakantie
IRONMAN 2018
 
win een chinees diner voor twee
 
Maastricht aan tafel zomereditie
Tijdens Maastricht aan Tafel geniet je voor €29,50 per persoon van een speciaal 3-gangenmenu bij aangesloten restaurants in Maastricht en omgeving. Wij verloten een diner bij Restaurant La Chine op de Markt voor 2 personen! Laat ons weten waarom jij moet winnen door ons een mail te sturen.
Bekijk alle deelnemende restaurants
 
88 pagina's inspiratie
Via Belgica is de naam die in de twintigste eeuw is gegeven aan een 400 kilometer lange oude Romeinse heirbaan. De Via Belgica liep van Boulogne-sur-Mer via onder andere Arras, Bavay, Tongeren, Heerlen en Maastricht naar Jülich en Keulen. 

Om je te inspireren is er nu een speciale gids op de markt gebracht. Een 188 pagina’s dikke gids vol Romeinse recepten, wandelroutes, beeldreportages, essays en andersoortige inspiratie over Romeins Zuid-Limburg. De gids ter waarde van €12,- is onder andere verkrijgbaar bij ons Visitor Center. Lees er alles over.
 
andré Rieu
André Rieu zijn concertserie in Maastricht, één van de populairste live-optredens ter wereld, wordt in verschillende bioscopen uitgezonden. Ook in Maastricht... Ga er heen!
 
City steptocht
Wil je Maastricht ontdekken, ben je sportief aangelegd en hou je wel van een beetje jeugdsentiment? Kies dan voor deze vrolijke steptocht en ga op ontdekkingstocht.
 
nijntje heeft vakantie
In Maastricht komen deze zomer de prentenboeken van Dick Bruna tot leven. De familietentoonstelling ‘nijntje heeft vakantie’ in Centre Céramique is speciaal gemaakt voor iedereen die opgroeide met nijntje en haar nog eens wil ontmoeten. Maar vooral ook voor de kleine peuters en kleuters, die nu met haar willen komen spelen. Ga op bezoek!
 
ironman 2018
Maastricht is voor het vierde jaar op rij gastheer van 's werelds grootste thriatlon / duursportevenement, IRONMAN. Dit jaar wederom met een IRONMAN Night Run op vrijdag 3 augustus en een IRONKids op zaterdag 4 augustus. Het startschot voor de Ironman Maastricht - Limburg klinkt zondagochtend 5 augustus op De Griend. Doe je mee of juich je toe?
 
bekijk de complete agenda van maastricht
 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit