Want nijntje heeft vakantie! Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
9 augustus 2018
In deze nieuwsbrief
Win een knuffel van nijn
Voorleesuurtje nijntje in 't Dinghuis
Orlando Festival staat voor de deur!
Wijnroadtrip met Mes Amis
Laatste dagen Maastricht aan Tafel
Ontdek Via Belgica
 
win deze lieve nijntje knuffel met dvd
Tot en met 14 oktober viert nijntje vakantie in Centre Céramique.  Hier komen de prentenboeken van Dick Bruna tot leven. De familietentoonstelling ‘nijntje heeft vakantie’ in Centre Céramique is speciaal gemaakt voor iedereen die opgroeide met nijntje en haar nog eens wil ontmoeten. Omdat wij zo gek op nijntje zijn geven we deze zachte knuffel mét dvd van 'Miffy and friends' weg. Deze wordt aangeboden door de winkel van nijntje aan de Kesselskade in Maastricht. Kans maken? Mail ons!
 
voorleesuurtje nijntje in 't dinghuis
Kom luisteren naar de mooie en spannende avonturen die nijntje allemaal beleeft tijdens het voorleesuurtje van nijntje in ’t Dinghuis. Zowel in het Nederlands als Mestreechs wordt er voorgelezen en wie daarna de mooiste nijntje-slinger knutselt wint een leuke prijs! Op zondag 19 & zondag 26 augustus van 15:00 tot 16:00 uur. 

Aanmelden kan door het ophalen van een voucher in het Visitor Center, maar wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plekken (max 20p.). 
De voorleesmiddag is voor jong & oud, alleen kinderen onder begleiding van hun ouders.
Lees meer!
 
orlando festival
Gedurende 10 dagen worden uiteenlopende muzikale activiteiten georganiseerd in Zuid-Limburg. Het hoge niveau van de internationale ensembles en musici, de prachtige festivallocaties, de verrassende programmering en de toegankelijkheid van het festival maken het Orlando Festival uniek. Hier worden mensen die een passie voor muziek delen samengebracht. Lees meer!
 
wijnroadtrip
Boek voor komende zaterdag deze wijntour met een bus door het Limburgs landschap en bezoek de mooiste  wijngaarden- en kelders. Inclusief wijnproeverij, professionele uitleg door een vinoloog en lunch bij Wijnrestaurant Mes Amis. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 8) vindt dit evenement iedere zaterdag twee keer plaats. Reserveren uiterlijk 48 uur van tevoren per e-mail. Reserveer snel!
 
aan tafel!
Geniet tot en met zondag nog van Maastricht aan Tafel! Voor €29,50 krijg je bij verschillende restaurants een zalig 3 gangen menu waarmee je ook nog eens het goede doel steunt. Boek snel!
via belgica
Trek je wandelschoenen aan en treed in de voetsporen van de Romeinen. Geniet onderweg van de vergezichten over het landschap zoals de Romeinen het voor ons achterlieten. Lees meer!
duik in onze uitagenda en ontdek wat maastricht te bieden heeft
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit