Ontdek waar je moet wezen... Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
23 augustus 2018
't preuvenemint start vandaag
Ook dit jaar zindert de gastronomische hoofdstad Maastricht weer van genot tijdens de 37e editie van ’t Preuvenemint, 'De Grande Dame van de culinaire festivals' in Nederland. Op het Vrijthof is er de mogelijkheid om te komen ‘preuve’ bij een van de ruim 30 verschillende stands. Daarnaast zal een keur van artiesten de revue passeren en zorgen voor een muzikale beleving. Laat je verrassen door alle verschillende smaakexplosies en maak kennis met het bourgondische karakter van Maastricht.
Kom ook!
 
In deze nieuwsbrief
't Preuvenemint!
Kleur in je leven
Voorlezen met nijntje
Shop in onze webwinkel
Zwem voor het goede doel
Bruis Festival
 
wat een kleur!
Natuurhistorisch Museum Maastricht, Centre Céramique en Kumulus presenteren met KLEUR een tentoonstelling die je laat kijken met andere ogen. Lees meer!
 
nijntje pluis
Kom zondag luisteren naar de spannende avonturen van nijntje tijdens het voorleesuurtje in ’t Dinghuis. Daarna kleuren we samen een slinger in. Van 15:00 - 16:00 uur. Lees meer!
 
hendig sjiek
Een tegeltje aan de wand of een kopje koffie in je hand. Het kan allemaal op z'n Maastrichts. De producten in de webwinkel zijn niet alleen leuk voor thuis, maar ook als cadeautje. Ga shoppen!
 
swim to fight cancer
Een landelijk evenement met als doel - door een zwemevenement in ‘open water’ - zo veel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen voor onderzoek naar kanker. De deelnemers mogen door zelf te betalen of door zich te laten sponsoren meedoen aan het zwemgebeuren. Doe mee!
 
bruis festival
Na een pauze van een jaar is festival Bruis in Maastricht weer terug van weggeweest! Drie dagen lang, van 31 augustus t/m 2 september, worden de leukste internationale acts gecombineerd met goed bier en lekker eten. Denk daarbij aan klappers als Django Django, METZ, Motorpsycho, Warhaus, Het Zesde Metaal en Tamino. Lees meer!
 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit