Ontdek wat je niet mag missen! Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
6 september 2018
In deze nieuwsbrief
Het Parcours: een feestje
nijntje viert vakantie
PAS festival
Shoppen bij de Closet Sale
Feestelijke opening: King Lear
Forza Fashion House | Designer Market
 
het parcours
Met het thema ‘grenzeloos’ treedt Het Parcours dit jaar voor het eerst buiten de grenzen van de stad Maastricht. Culturele gezelschappen en bezoekers vanuit de Euregio en ver daarbuiten komen naar de stad. Tijdens Het Parcours geven theaters, toneelgezelschappen, musea en andere culturele instellingen een voorproefje van hun programma voor het komende seizoen. Lees meer!
 
nijntje pluis
Hoewel de scholen alweer zijn begonnen, viert nijntje nog steeds vakantie in Centre Céramique. De populaire expo is nog te bezoeken tot en met 14 oktober en is zeker de moeite waard. Lees meer!
 
pas festival
Ook dit jaar kun je weer genieten van PAS-festival. Dit Pleasure, Art & Science Festival vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 september 2018. 
Lees meer!
 
closet sale
Op zaterdag 22 september kun je in het Sphinxkwartier lekker shoppen. Vintage verrassingen, tweedehands schatten en veel kleding die toe is aan een nieuwe eigenaar! Lees meer!
king lear in nieuwe papyruszaal
Na ruim 26 prachtige jaren werf de grote zaal van Theater aan het Vrijthof afgelopen zomer verbouwd en in een compleet nieuw jasje gestoken. Vanzelfsprekend moet dit feestelijk gevierd worden! Daarom wordt de Papyruszaal in oktober feestelijk heropend met een groots openingsprogramma met onder meer de daarvoor speciaal geproduceerde voorstelling King Lear, een coproductie van Toneelgroep Maastricht, Theater aan het Vrijthof en Senf Theaterpartners. Boek je tickets snel!
 
forza fashion market
Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 september organiseert Forza Fashion House, in het kader van Fashion Talent Take Over, een Designer Market in samenwerking met De Bijenkorf Maastricht. Tijdens dit weekend ontdek je unieke kleding, sieraden en accessoires van Maastrichtse ontwerpers. Lees meer!
 
Regionale agenda
t/m
30 sep
 
Snuffelmarkt
Spekhofstraat 10, Kerkrade
Meer informatie
6-9
sep
 
Limburgse Fietsvierdaagse
Cultureel Centrum, Lanaken
Meer informatie
 
9
sep
 
Open Monumentendag
Hasselt (BE)
Meer informatie
t/m 28
nog
 
The World of Tim Burton
C-Mine, Genk (BE)
Meer informatie
 
english information
For now, we only offer our Dutch news letter. If you'd like to receive more information about Maastricht, please visit our website! www.visitmaastricht.com
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit