Ga dit weekend nog op pad!  Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
20 september 2018
opening la saison culinaire...
 
wat je niet mag missen
Je proeft het: het culinaire seizoen van Zuid-Limburg is aangebroken. Op verschillende locaties ontdek je tot en met 30 november streekproducten door middel van wandelingen, bijzondere diners met de makers of een bruisend festival.
Ontdek het programma
 
In deze nieuwsbrief
Docfest: voor docu- en filmliefhebbers
Alles is in Kannen & Kruiken
Shoppen tijdens de Closet Sale
Ontdek Musica Sacra
Fashion Makes Sense Award
Ready to show your dog?
 
docfest in maastricht
Ook deze editie kun je je weer laten verrassen door bijzondere en vernieuwende documentaires en aansprekende gasten. Zoals elk jaar staan tijdens het festival de mooiste verhalen uit binnen- en buitenland centraal. Bij Docfest kom je de wereld tegen in verhalen die raken, ontroeren, ontdooien, schuren en die je soms zelfs naar adem laten snakken. Met het festivalthema Rise Up! laten ze vanuit diverse invalshoeken zien wat het betekent om in een snel veranderende wereld vol verwachtingen en uitdagingen je eigen weg te blijven bewandelen.  Ga naar Docfest!
 
kannen & kruiken
Hét speciaalbier- en wijnfestival staat weer voor de deur. De beste bierbrouwers, vinologen en levensgenieters komen hier bijeen om te genieten van een heerlijk weekend! Geniet je mee?
 
closet sale!
Op zaterdag 22 september kun je in The Student Hotel Maastricht terecht voor de tweede Closet Sale. Op deze fantastische locatie in het Sphinxkwartier kun je lekker shoppen. Vintage verrassingen, tweedehands schatten en veel kleding die toe is aan een nieuwe eigenaar! Entree is gratis! Wandel ook door de fascinerende Sphinxpassage, voor een vleugje Maastrichtse historie.   Kom je shoppen?
 
musica sacra
Musica Sacra Maastricht staat dit jaar in het teken staat van Vergelden, Vergeven, Verzoenen. Dit vierdaagse kunstenfestival start vandaag en eindigt zondag en vind je op unieke locaties in de historische binnenstad van Maastricht en daarbuiten. Het uitgebreide festivalprogramma bestaat uit verschillende concerten met premières, films, dans, theater en exposities. Ontdek het!
 
fashion makes sense award
FASHIONCLASH presenteert deze prijs die is bedoeld om veelbelovend talent te stimuleren om na te denken over duurzaamheid en ondersteuning te bieden in het ontwikkelen van een verantwoorde collectie. Uit alle inzendingen zijn er 10 finalisten gekozen die een nieuwe outfit hebben ontwerpen. Deze outfits worden van 1 t/m 7 oktober gepresenteerd bij de EXPO in De Bijenkorf in Maastricht. Ga het zien!

show your dog!
Voor de echte liefhebbers: de Internationale Rashondententoonstelling in het MECC te Maastricht vindt dit jaar plaats op 29 september t/m 30 september. Ga je ook?
 
klik hier en laat je verrassen door de uitagenda van maastricht
 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit