Samen met 3 vrienden... Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
4 oktober 2018
In deze nieuwsbrief
Nederlandse Dansdagen: win tickets!
Griezelen met de kids tijdens Halloween
Gastronomisch: Taste Summit
Route de la Bière
Feestelijke opening: King Lear
Sustainable Fashion Talk
 
win 4 kaarten voor balancing bodies tijdens de nederlandse dansdagen

Geen podium. Geen genummerde zitplaatsen. Geen licht dat dempt wanneer de voorstelling begint, maar een doodgewone ruimte met bureaustoelen op wieltjes kriskras door elkaar. In Balancing Bodies levert Woest haar performers en toeschouwers over aan een onvoorspelbare ruimte. Een theatraal universum vol verrassingen en onverwachte wendingen waarin de performers het jonge publiek uitnodigen tot een intieme en aftastende dialoog. 

Genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek 2018.

Zondag 14 oktober om 14:00 uur in AINSI: Dansstudio.
Bekijk hier het volledige programma.

Ja, ik wil winnen!
 
halloween underground
Ieder jaar rond Halloween is er weer hetzelfde gedonder in het eeuwenoude Fort Sint Pieter. Alle spoken en geesten uit Maastricht en omgeving proberen dan een plekje te bemachtigen in het fort. Ze zijn als de dood voor o.a. vuurwerk en willen dus vóór het einde van het jaar de stad uit zijn en ze verblijven dan het liefst op een hoog punt in de buurt van de stad. Daarom vragen we alle kinderen die een flinke dosis lef bezitten om met ons de spoken uit het fort te komen verjagen. Kom je ook op 31 oktober? Koop tickets!
 
gastronomisch
Wil jij alles weten over de meest recente internationale ontwikkelingen op het gebied van smaak, proeven én tegelijk je netwerk uitbreiden? Dan is TASTE Summit iets voor jou! Lees meer!
 
route de la bière
De Mestreechter Brandslang presenteert tijdens La Saison Culinaire een drietal Routes de la Bière in Maastricht! Geniet aan de hand van deze speciale bierroute-rittenkaart niet alleen van de stad Maastricht, maar ook van het bier waar ‘Limburg trots op is’. Het glas wordt tijdens één van de routes bij 5 bijzondere cafés gevuld met een Brand speciaalbier naar keuze én bijpassende bite! Koop de route!
 
king lear
Na ruim 26 prachtige jaren is de grote zaal van Theater aan het Vrijthof verbouwd en in een compleet nieuw jasje gestoken. Vanzelfsprekend moet dit feestelijk gevierd worden! Daarom wordt de Papyruszaal in oktober 2018 feestelijk heropend met een groots openingsprogramma met onder meer de daarvoor speciaal geproduceerde voorstelling King Lear. Kom je ook?
 
sustainable fashion
Tijdens TEDxAmsterdamWomen hield Marieke al een inspirerende Talk over de verbinding die we als drager hebben met onze kleding. Nu komt ze naar Maastricht. Lees meer!
bekijk de complete agenda
Wil je weten wat er nog meer te doen is in Maastricht, bekijk dan onze complete uitagenda!
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit