Deze uitjes wil je niet missen... Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
11 oktober 2018
De herfstvakantie staat weer voor de deur en ook in Maastricht is er dit jaar weer een hoop te beleven! Zo leer je alles over stop-motion-animatie tijdens het Cinekid Festival in Lumière Cinema of ga je het ondergrondse avontuur aan tijdens een van de kindergrottentochten. Veel vakantieplezier!
In deze nieuwsbrief
Cinekid Festival
Kindergrottentocht
Vakantie in Bonnefanten
SCHOPPEN op het voetbalveld
Voorstelling Geeft Niks
Ga naar het Continium
 
Cinekid Festival 
Hét internationale jeugdfilmfestival voor kinderen van 3 t/m 14 jaar, barst deze herfstvakantie weer los! Van 14 t/m 20 oktober kun je de mooiste en grappigste kinder- en familiefilms op het witte doek bekijken of meedoen met een van de vele workshops!
Klik hier voor meer informatie!
 
kindergrottentocht
Speciaal voor kinderen van 4 t/m 7 jaar is er een spannende tocht door het donkere gangenstelsel onder de Sint Pietersberg. Laat je verrassen door de eeuwenoude grottentekeningen en maak kennis met de spannende verhalen over de mosasaurus!

Ben je tussen de 8 en 12 jaar en durf jij een ondergronds avontuur aan te gaan in de grotten van Maastricht? Zet je zintuigen op scherp, want tijdens deze spannende tour ga je even ‘back to basic’. Ga op ontdekkingsreis in de Sint Pietersberg waar een labyrint van ruim 20.000 gangen op je wacht.
 
vakantie in bonnefanten
Kom van 16 oktober t/m 28 oktober naar het Bonnefantenmuseum en geniet van diverse activiteiten, voor kinderen én volwassenen. Ontdek de verborgen boodschappen in de collectie oude kunst of speel het speciale Museumdobbelspel tijdens je bezoek. Lees hier meer!
SCHOPPEN (10+) van DOX en BonteHond
Zie op zondag 14 oktober hoe voetbal en dans hand in hand gaan tijdens deze theatrale voetbalchoreografie op een echt voetbalveld. Een voorstelling waarin zelfs de scheidsrechter partijdig lijkt te zijn. En dat is heel normaal, want zeg nou zelf: tweeëntwintig spelers?! Je kan ze niet allemaal even lief vinden. SCHOPPEN is onderdeel van de Nederlandse Dansdagen.  
Ontvang nu 50% korting op je kaartje!
Job Raaijmakers | Geeft Niks 5+
In Geeft Niks probeert een broekplasser het droog te houden en zijn omgeving wil hier een handje bij helpen. Kun je accepteren dat iets niet perfect is en misschien ook nooit gaat worden? Geeft niks? Of toch wel? Je ziet het in dit droogkomische stukje muziektheater. Reserveer hier je kaartje voor zaterdag 20 oktober.
ga naar het Continium!
Stap deze herfstvakantie in voor een onvergetelijke rit met een stoom- of dieseltrein van de Miljoenenlijn én breng een bezoek aan World of Bricks. Lees meer!
nog meer vakantietips?
klik dan hier!
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit