En er staat nog meer leuks op de planning... Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
18 oktober 2018
In deze nieuwsbrief
Nationale Dag van de Vlaai
The Spirit of Maastricht
Markt & Maas Experience
Voorstelling Frankenstein
Stadswandeling over Luis C. Smeets
Route du Vin
Concerten André Rieu
 
de nationale dag van de vlaai komt er weer aan!
 
en daar wil je bij zijn...

Donderdag 25 oktober vieren we met z'n allen de Nationale Dag van de Vlaai. Op deze dag brengt het zoetste Maastrichtse streekproduct mensen weer bij elkaar.

Voor het Dinghuis, bij hét vlaaipunt van Maastricht, kun je tussen 10:00 en 12:00 terecht voor een puntje van één van de vijf smaken van de Maastricht Vlaai (zolang de voorraad strekt). Ook trakteren we op een nieuwe vlaaisoort, daar hoor je meer over op 25 oktober.

Meer informatie vind je hier!
 
the spirit of maastricht
Wil je kennismaken met de 'whisky way of living'? Bezoek dan dit internationale whisky en spirits festival! Je leest hier meer over het programma.
 
Markt & maas experience
Mosae Forum is niet in één dag gebouwd.. Wil jij meer weten over de historie, planvorming en huidige ontwikkelingen bij Mosae Forum? Volg dan een rondleiding met een lokale gids om het achterliggende verhaal van dit winkelcentrum te ontdekken. De rondleiding vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats en is hier te boeken.
 
frankenstein
Tijdens Halloween kun je bij Lumière Cinema een speciale voorstelling van de filmklassieker Frankenstein bijwonen, live op piano en synthesizer begeleid door filmcriticus en muzikant Kevin Toma. Komt dat zien! 
het leven van
luis c. smeets
Een van Maastrichts meest legendarische kunstenaars is de inspiratie voor een stadswandeling. Startend bij Marres kom je voorbij alle belangrijke plekken uit het leven van Luis. Meer weten?
route du vin
Tijdens La Saison Culinaire in Maastricht kun je weer de Route du Vin volgen! Je ontvangt een rittenkaart waarmee je bij vier toonaangevende en sfeervolle locaties kunt genieten van een glas Limburgse wijn. Bij elke wijn wordt een heerlijk hapje geserveerd zodat je volop kunt genieten van smaakvol Maastricht! De rittenkaart is verkrijgbaar bij het Maastricht Visitor Center.
 
verheug je op andré rieu
André Rieu kijkt uit naar de volgende concertreeks in zijn eigen stad tijdens de eerste drie weekenden van juli. Wat we mogen verwachten? Heel veel magie, romantiek, muziek en een geweldige ambiance. En dat in de openlucht, midden op het Vrijthof. De ticketverkoop is gestart, dus wees er snel bij!
meer inspiratie? bekijk dan onze volledige uitagenda!
 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit