Het is alweer november!  Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
1 november 2018
de meest magische tijd van het jaar breekt aan
We hebben ongelooflijk lang van de warme dagen genoten. De herfstperiode verandert al gauw in de winterperiode en dat brengt knusse en warme momenten met zich mee. De stad maakt zich op en de lichtjes hangen hier en daar al trots in de bomen. Wat zijn de highlights van deze periode? We brengen je graag op de hoogte. Natuurlijk met als hoogtepunt  Magisch Maastricht, van 1 t/m 31 december! Tussendoor een klein uitstapje naar de zomer van 2019, want de terrasarrangementen van André Rieu zijn in de verkoop gegaan...
 
In deze nieuwsbrief
Culinaire routes in Maastricht
World Press Photo
Verwennerij bij de Verwenmarkt
Terrastickets André Rieu
Ontdek Maastricht in de herfst
Magisch Maastricht
 
twee routes
voor de levensgenieter
Deze periode staat ook wel bekend als La Saison Culinaire, want er worden flink wat culinaire uitjes georganiseerd. We stellen je graag voor aan Route de la Bière en Route du Vin. Hoe werkt het? Bel eerst een van je beste vrienden (of ga met een gezellige groep) en koop kaarten bij het Maastricht Visitor Center en wandel de route. Zo zie je de mooiste plekjes van de stad en stop je bij verschillende cafés die je ofwel een lokaal glas wijn aanbieden ofwel een speciaalbier. Allen mét hapje! Lees meer!
 
world press photo
De World Press Photo-tentoonstelling. die alleen in Maastricht al 10.000 bezoekers trekt, is niet alleen een overzicht van de beste persfoto’s van het jaar, het is tegelijkertijd een historisch document. De winnaar van de 'Foto van het Jaar' is Ronaldo Schemidt. De Venezolaan maakte de winnende foto tijdens de opstanden in zijn geboortestad Caracas. Kom je het ontdekken?
 
verwenmarkt
Steeds meer mensen houden zich bezig met gezondheid en een gezonde leefstijl. Wellness, welzijn, quality time, hobby’s  en ontspanning. Spreekt dit je aan? Dan bezoek jij zondag de Verwenmarkt!
 
andré rieu
Stiekem verheugen we ons natuurlijk ook op al het moois dat de zomer van 2019 gaat brengen. Zo zijn de terrastickets van André Rieu deze week in de verkoop gegaan. Wees er snel bij! Koop tickets.
 
een prachtige herfstwandeling
Wil je Maastricht in korte tijd goed leren kennen? Ga dan mee met deze krachtige wandeling langs de highlights van de stad onder leiding van een gepassioneerde gids. Een leuke, inspirerende en leerzame manier om alle hoogtepunten van de stad te leren kennen. Iedere woensdag & zaterdag!
 
Maastrichtenaren géven. Delen hun liefde met licht. Dat is de hartelijkheid waarmee Maastricht je ontvangt. Sfeerlicht is er in overvloed. In bomen en gebouwen. Zelfs de kleinste boetieks geven op memorabele wijze licht.

De stad nodigt je uit om de fijnste cadeaus voor je dierbaren te vinden. Of gun jezelf iets liefs. Jij hoeft alleen maar te genieten van dit moment. Deze winter vier je samen in Maastricht... 

Magisch Maastricht vindt plaats van 1 t/m 31 december 2018. Lees over het Vrijthof, verschillende activiteiten en de Magische Lichtroute...

magisch maastricht, wat ben je mooi
bekijk hier de complete uitagenda van maastricht
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit