Dit mag je zeker niet missen! Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
13 december 2018
In deze nieuwsbrief
Shoppen in december
DANS: NDT 2 
TIP: Microsculpture
Wandel de kerststallenroute
NK Icecarving 2018
MUST SEE: Evita
 
oh maastricht, wat ben je mooi!
Maastricht staat de hele maand december in het teken van magie. Sfeerlicht is er in overvloed. In bomen en gebouwen. Zelfs de kleinste boetieks geven op memorabele wijze licht. Het centrum is dé plek waar iedereen samenkomt om de winter te vieren.
Kom je ook?
 
shoppen in december
In de decembermaand kun je heerlijk shoppen in Maastricht.  FASHIONCLASH organiseert bijvoorbeeld een Christmas Designer Market waar je kleding, sieraden en accessoires van (lokale) ontwerpers kunt kopen. Het vindt plaats op een van de meest kleurrijke locaties in Maastricht, The Student Hotel. Bezoek je de winkels in het centrum? Houd dan rekening met speciale openingstijden én extra shopping nights. Hier vind je er alle informatie over!
 
ndt 2 | significant moments 
Het eerste NDT 2-programma van dit seizoen stelt de jonge dansers op de proef en onderzoekt hun interpretatie van zowel bestaand als nieuw werk. Lees meer! 
microsculpture
Met werk van de Britse fotograaf Levon Biss. Ontdek de blow-ups van insecten met intense kleuren, reflecties en de structuur van de insecten op foto’s van maar liefst 3 meter hoog. Ga erheen!
 
kerststallen
Ontdek deze bijzondere wandeling langs allerlei kerststallen, georganiseerd door de Onze Lieve Vrouwebasiliek in samenwerking met de ondernemers uit het Stokstraatkwartier. Ga erheen!
 
open nk icecarving 2018
Tijdens het open Nederlandse Kampioenschappen Icecarving op zaterdag 15 december, strijden eenentwintig professionele teams van ieder 2 personen om de felbegeerde titel Nederlands Kampioen Icecarving. Fan van dit soort evenementen? Volgend jaar zomer kun je in het MECC terecht voor een ijssculpturenbeleving! Lees meer.
 
musical: Evita 
Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe. In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie. Boek je tickets!
 
ontdek álles in maastricht.
bezoek onze website!
 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit