Wat ga jij doen deze Kerst? Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
20 december 2018
In deze nieuwsbrief
Beppie's Kerstspecial
Circus Renz | Kerst
De mooiste voorstellingen in het theater
Bezoek de Kerstmarkt
Nieuwe foodmarket!
Highlights agenda
 
de kerstdagen worden oh zo fijn dit jaar
Vooral als je Maastricht bezoekt! Want Maastrichtenaren géven. Delen hun liefde met licht. Dat is de hartelijkheid waarmee Maastricht je ontvangt. Sfeerlicht is er in overvloed. In bomen en gebouwen. Zelfs de kleinste boetieks geven op memorabele wijze licht.
 
Denk bijvoorbeeld aan de speciale shopping nights, de verschillende verrassingsconcertjes in de stad of het magische Vrijthof...

Extra shopping nights 
Vrijdag 21 en zaterdag 22 december 2018, winkels geopend tot 21:00 uur. 
Ontdek Magisch Maastricht
 

beppie verrast je deze kerst

Laat je verrassen tijdens een unieke kerstspecial in winkelcentrum Mosae Forum. Beppie trakteert haar fans altijd op geweldige meezingers en onvervalste carnavalskrakers. Nu zingt ze voor het eerst kerstliedjes onder leiding van een klein orkest. In 1991 lanceerde zij haar eerste en enige kerstalbum genaamd ‘Zaolege Keersmes’. Een aantal van deze nummers zal ze ook de revue laten passeren. Zaterdag 22 december van 13:00 (voorporgamma met Lotte Walda & Band en The Bosquito's) tot 16:40 uur in Mosae Forum. Lees meer!
 
kerstcircus
Circus Renz presenteert met trots voor jong en oud een grandioos en traditierijk kerstcircus in Maastricht. De 2½ uur durende show wordt gepresenteerd in een 4-mast chapiteau. Lees meer!
 
kersttheater
Theater aan het Vrijthof biedt een rijk programma in december. We zetten de highlights voor je op een rij. Opera Trionfo op 21 december is een aangrijpend familiedrama dat herinnert aan Mozart en Gluck. Tussen 26 en 31 december geniet je van de Joost/Elvis Oudejaarsshow. Ook aan de kids is gedacht: op zondag 23 december bezoek je Masha en de Beer tijdens een middagshow! Lees meer.
 
bezoek de kerstmarkt
Op het Vrijthof vind je traditiegetrouw de kerstmarkt rondom de schaatsbaan. Ontdek hier de charmante chalets met verleidingen uit de streek die lonken. Koop cadeaus voor een ander of voor jezelf bij de verschillende winkeltjes. Enthousiaste ambachtslieden verwelkomen je met duizend-en-een lichtjes. Ga op bezoek!
nieuwe foodmarket
Met foodtrucks uit alle windstreken waar je lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. Iedere donderdag in het up-coming Sphinxkwartier. Ga op bezoek!
Highlights agenda
21 +22
dec
 
Winternights Festival
Talentpodium | Sphinx
Meer informatie
23
dec
 
Kerstkind in de kunst
Lezing | Bonnefantenmuseum 
Meer informatie
 
25 + 26 
dec
 
Holly Jolly Christmas
Muziek | Vaeshartelt
Meer informatie
21
dec
 
Kerstwandeling Jezuïetenberg
Wandeling
Meer informatie
 
Ontdek de kerst in de regio
 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit