Maar er is nog zó veel te beleven... Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
27 december 2018
In deze nieuwsbrief
Trijntje komt naar Maastricht
WINACTIE: InterClassics
Soul, Funk en Rock in Mosae Forum
WINACTIE: InterClassics
  Driekoningenstoet
Ontdek het Oorlogsmuseum
 
het einde van een magische periode
December was een magische periode. De stad fonkelde als nooit tevoren en mensen kwamen bij elkaar om samen de winter te vieren. Lichtjes werden gedeeld en wensen werden uitgesproken (of stilletjes in de Wensboom gehangen op het Vrijthof). Nu hoef je niet te denken dat er niets meer te doen is, want Maastricht blijft bruisen. Het hele jaar door!
 
trijntje & davina michelle
Dit jaar sluiten Davina Michelle en Trijntje Oosterhuis samen het jaar af met een spetterend optreden tijdens Magisch Maastricht in Mosae Forum. Geniet tijdens dit muzikale spektakel van Trijntje haar mooiste hits en de herkenbare muziek van Davina Michelle. 30 december van 13:30 tot 16:40 uur. Lees meer!
 
interclassics winactie
Het is alweer bijna tijd voor de jaarlijkse classic car show in Maastricht. Van 10 t/m 13 januari 2019 bezoek je MECC Maastricht voor InterClassics. Daarom is het tijd voor een sjieke winactie! Laat ons per mail weten waarom jij hier bij moet zijn! Wat win je? Twee tickets voor de beurs, een parkeerkaart, een mooie poster van de beurs in Maastricht en van die in Brussel, een bruisend glaasje Laurent Perrier Champagne en een lekkere warme wafel. Lees meer over het evenement.
 
soul, funk & rock
Op een groot open air podium in Mosae Forum brengen verschillende coverbands hun passie voor muziek op het podium. Zaterdag 29 december van 11:00 tot 18:00 uur. Lees meer!
 
driekoningenstoet
Uit het schemerdonker doemen de drie wijzen op met hun oosterse gevolg, op weg naar de pasgeboren Koning, liggend in de kribbe. De Driekoningenstoet vindt plaats op zaterdag 5 januari om 17:00 uur. Lees meer!
 
winternacht in oorlogsmuseum
Oorlogsmuseum Eyewitness wordt gehuld in de sfeer van Kerstmis 1944. Met echte sneeuw, reenactors en legervoertuigen wordt het terrein van het museum omgetoverd tot de koude winter van december 1944. Te zien is hoe Amerikaanse soldaten moesten standhouden in de barre omstandigheden van het Ardennenoffensief. Lees meer!
 
klik hier en ontdek alle uitjes in maastricht
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit