Wat te doen in Maastricht? Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
10 januari 2019
geniet van 2019 in maastricht
Een frisse start, misschien wel goede voornemens, maar vooral een jaar vol mooie nieuwe momenten. Allemaal te beleven in Maastricht. Het voorjaar biedt ons heel wat bijzonders op het gebied van cultuur en kunst met TEFAF als prachtig vooruitzicht. Geniet in Maastricht! 
De complete Uitagenda
 
In deze nieuwsbrief
Bezoek het Poëzieparcours
Heb je de regio al ontdekt?
Actief het jaar in: ga steppen!
Inspiratie in het Maastricht Visitor Center
Op pad met een privé gids
Een avond theater in Maastricht
 
poëzieparcours Vrijheid
Onder het motto ‘een wandeling door Maastricht van gedicht tot gedicht’ kun je in de maand januari een Poëzieparcours volgen langs Centre Céramique, een aantal boekhandels, antiquariaten en winkels. Het thema Vrijheid is bij deze editie de leidraad van de selectie. Als opmaat naar de Gedichtendag op 31 januari laten de deelnemers voor het dertiende jaar een bekend gedicht in de etalage zien. Een boekenlegger met de route is vanaf 2 januari verkrijgbaar bij de deelnemers. Lees meer!
 
Limburg lonkt
Maastricht ligt in een fantastische regio. Vol heuvels, mooie streekproducten en avontuur. In samenwerking met VVV Zuid-Limburg inspireren we je graag voor een tof uitje in de regio. Lees meer!
 
goed voornemen
Grote kans dat 'meer bewegen' ook tussen jouw goede voornemens staat. Combineer actief bezig zijn met een leuke tour en boek een steptocht door Maastricht. Lees meer!
 
klein cadeautje
Op zoek naar een leuk Maastrichts cadeautje? Het Maastricht Visitor Center is er niet alleen voor de toeristische bezoeker, maar ook voor iedere Maastricht-fan! Lees meer!
 
ontdek de stad met privé gids
Wil je Maastricht écht ontdekken? Beleef dan de verhalen van Maastricht met een local die je graag de sjiekste plekjes van zijn stad laat zien. Mooie verhalen, spannende anekdotes en interessante weetjes die je zelf nooit had kunnen achterhalen. Een tour door Maastricht is een echte ontdekkingstocht. Lees meer!
 
theatertje pakken?
Theater in Maastricht, een prachtig idee! Met de vernieuwde Papyruszaal in Theater aan het Vrijthof in Maastricht beleef je theater als nooit tevoren. Ook de programmering op de unieke locatie AINSI is ontzettend verrassend. Van muziek tot toneel en van dans tot cabaret. Een avondje naar het theater in Maastricht is een ervaring op zich. Lees meer!
 
Regionale agenda
v.a.
12 jan
 
Tentoonstelling, #Modegek
Museum van de Vrouw, Echt
Meer informatie
t/m
14 apr
 
LUXE? Veranderende verlangens 
Cube Design Museum, Kerkrade
Meer informatie
 
12
jan
 
Zaternachten, feest
Café Café, Hasselt (BE)
Meer informatie
t/m 12
okt
 
C-mine expeditietochten
C-mine, Genk (BE)
Meer informatie
 
klik hier en bekijk onze complete uitagenda
 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit