Feel good in January! Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
24 januari 2019
In deze nieuwsbrief
David Lynch in Maastricht
Speciaal aanbod bij Lumière
TEFAF & the city
Tweedehands & vintage shoppen
Vlaai bakken met de échte bakker
Feel good: All Stars de musical
 
david lynch in het bonnefantenmuseum
Naast zijn beroemde filmische werken is David Lynch altijd actief gebleven als beeldend kunstenaar. De tentoonstelling in het Bonnefantenmuseum presenteert het onderbelichte maar veelzijdige kunstenaarschap van Lynch in al haar facetten. Naast een selectie van zijn vroege korte films, waaronder het belangrijke academiewerk Six Men Getting Sick (1967), zullen er schilderijen, fotografie, werken op papier, (geluids)installaties en sculpturale werken te zien zijn.
Bezoek David Lynch
 
lumière toont david lynch
Met trots presenteert Lumière een compleet retrospectief gewijd aan de films en het leven van filmmaker David Lynch. We vertelden je al over de expo in het Bonnefantenmuseum waar je het onderbelichte maar veelzijdige kunstenaarschap van David Lynch in al haar facetten kunt zien. Deze tentoonstelling vormt een logisch vertrekpunt voor een filmretrospectief dat maar liefst dertig jaar filmcarrière omspant: van debuut ERASERHEAD uit 1977 tot de langverwachte nieuwe editie van TWIN PEAKS in 2017. Bekijk hier het filmaanbod van Lumière Cinema.
 
tefaf & the city
Het hele jaar door bruist Maastricht van kunst en cultuur. Maar wanneer TEFAF in maart in Maastricht neerdaalt voel je nèt die extra allure in de stad. TEFAF brengt mensen met een hart voor kunst, cultuur en bijzondere ontmoetingen bij elkaar. Van 14 t/m 24 maart. Lees er alles over.
shop op zondag
Zondag 10 februari is er een Closet Sale in The Student Hotel. Van 10:00 tot 17:00 uur shop je tweedehands mode. Kleding die niet wordt verkocht, wordt aan het goede doel geschonken. Lees meer!
 
vlaai bakken op zondag!
Bak je eigen heerlijke Limburgse vlaai bij Bakkerij de Bisschopsmolen!
Altijd al zelf vlaai willen bakken? De Bisschopsmolen biedt voor individuele bezoekers deze workshop vlaai bakken op inschrijving aan. Leuk voor jong & oud, beginner in de keuken of ervaren culinaire toppers. Boek nu je workshop.
feel good musical
Een feelgood-musical over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. All Stars de Musical in Theater aan het Vrijthof.
 
ontdek meer theater, toneel en cultuur in maastricht
 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit