Nummer 1 •  februari 2019
Bekijk de online versie
NZa Nieuwsbrief
Medisch-specialistische zorg

Save the date: 20 mei
Congres ‘van beleid naar praktijk’ 

Houdt u zich bezig met de dbc-registratie binnen uw zorginstelling? En wilt u meer weten over de veranderingen in onze regels voor de medisch-specialistische zorg in 2020 en verder? Kom dan naar ons congres ‘van beleid naar praktijk’ op maandag 20 mei! Tijdens verschillende interactieve sessies nemen wij u mee in de toekomstige wijzigingen en ontwikkelingen. Meer informatie, inclusief de mogelijkheid tot inschrijven, volgt later op de congrespagina. Deelname is gratis.
Congrespagina
NZa: zet e-health in voor juiste zorg op de juiste plek
Bekijk online
Vernieuwde Zorgproductapplicatie helpt nóg beter bij goede zorgregistratie
De Zorgproductapplicatie bevat nu nóg meer mogelijkheden om zorgaanbieders te ondersteunen bij een goede registratie en declaratie van medisch-specialistische zorg. 
Lees het volledige nieuwsartikel
Veelgestelde vraag
Ik verstrek schriftelijk informatie aan een advocaat. Mag ik hiervoor de prestatie informatieverstrekking (119052) in rekening brengen?
 
Nee, dit is niet toegestaan. U mag deze prestatie alleen in rekening brengen als u schriftelijk informatie verstrekt aan de bedrijfsarts, de verzekeringsarts of (via de patiënt) aan het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR).
 
 
Nederlandse Zorgautoriteit
Newtonlaan 1-41
3584 BX Utrecht
T 088 - 770 8 770
E info@nza.nl
Aanmelden
Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief?
Meld u hier aan
Twitter   Linkedin
Afmelden voor de nieuwsbrief