Nummer 2 •  mei 2019
Bekijk de online versie
NZa Nieuwsbrief
Medisch-specialistische zorg

NZa onderzoekt kostprijzen medisch-specialistische zorg

De NZa start een kostprijsonderzoek in de medisch-specialistische zorg. Voor dit onderzoek vraagt de NZa kostprijsgegevens uit 2018 op bij zorginstellingen die medisch-specialistische zorg in het gereguleerde segment leveren. Zorgaanbieders die gevraagd zijn mee te doen zijn inmiddels al per brief geïnformeerd. De uiterste aanleverdatum is 1 september 2019.
Lees het volledige nieuwsartikel
Verslag NZa-congres 'Van beleid naar praktijk'
Op 20 mei 2019 vond het NZa-congres ‘Van beleid naar praktijk’ voor de medisch-specialistische zorg plaats. Meer dan 250 bezoekers kwamen hiervoor naar the Green Village in Nieuwegein. Samen met deelnemers gingen we in gesprek over onderwerpen die de dagelijkse zorgregistratie van de medisch-specialistische zorg raken. De presentaties en een korte impressie van de dag leest u op onze congrespagina.
Congrespagina
Reminder: vertel ons hoe wij u nog beter kunnen informeren!
Bent u zorgverlener en krijgt u van ons voldoende informatie om uw werk goed te kunnen doen? Dat is de centrale vraag in onze online enquête. We zijn op zoek naar (betere) manieren om u te informeren over wat er verandert binnen de regels en tarieven op uw vakgebied. We horen daarom graag van u wat u vindt van onze informatievoorziening en hoe die beter kan. Zodat u zich vooral kunt richten op uw dagelijkse werk: het leveren van goede zorg! Vult u ook onze enquête in? Het invullen duurt ongeveer 8 minuten.

Heeft u onze enquête al ingevuld? Dan willen we u via deze weg bedanken! Bent u er nog niet aan toegekomen? U kunt hem nog  invullen. Hartelijk dank alvast voor uw moeite!
Direct naar enquête 
 
Nederlandse Zorgautoriteit
Newtonlaan 1-41
3584 BX Utrecht
T 088 - 770 8 770
E info@nza.nl
Aanmelden
Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief?
Meld u hier aan
Twitter   Linkedin
Afmelden voor de nieuwsbrief