Snippet online lezen  |  afmelden
Softs
Connects #2
17 augustus 2018
Inleiding
Steeds meer organisaties starten zelf een Softs-project. Museon vond maar liefst twee bedrijven bereid tot impactvol sponsoren. Ook het Albert Schweitzer ziekenhuis wenst samen met Softs een verduurzamingsslag te maken. En met het tekenen van de samenwerking tussen Purmerend en Softs, kunnen maatschappelijke organisaties in die gemeente ook eenvoudig aan de slag! Wij vertellen u er alles over in onze kersverse nieuwsbrief: Softs Connects #2

Softs gaat van start in Noord-Holland
Noord-Holland
© Keesnan Dogger Fotografie

Gemeente Purmerend heeft getekend voor een samenwerking met Softs. Daarmee is het startschot gegeven voor de verduurzaming van Noord-Holland. Business Liaison Paddy Stegerhoek, die zich richt op Noord-Holland, is erg enthousiast: ,,Dit is heel goed voor de economie en duurzaamheid van dit deel van Nederland.” Met Purmerend houdt het niet op, Softs is inmiddels met meer grote gemeenten uit Noord-Holland in gesprek. Ook hebben verschillende bedrijven en maatschappelijke organisaties aangegeven interesse te hebben. "Er gaat komende tijd veel gebeuren in Noord-Holland. En terecht, want Softs biedt een uniek en prachtig concept."
lees meer
Albert Schweitzer ziekenhuis verduurzaamt met Softs
Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een samenwerking met Softs gestart.

Het ziekenhuis is nu naarstig op zoek naar bedrijven die een Softs Point willen huren, zodat de zo gewenste zuiveringsinstallatie Pharmafilter kan worden aangeschaft. Hiermee kunnen medicijnresten uit het afvalwater worden gefilterd.
lees meer
 
DVP en BNG bank sponsoren Museon
Bouwadviseur DVP en BNG bank sponsoren het Haagse Museon met twee Softs Points.

Omdat het dak van Museon al volledig duurzaam gebruikt wordt, worden de Softs-panelen geschonken aan vijf basisscholen in Den Haag. Zo kunnen zowel Museon als de basisscholen verduurzamen.
lees meer
 
'We haalden dankzij de unieke Softs Points sponsoren binnen die normaal niet eens naar ons zouden kijken'
Wat doet vijf jaar lang verduurzamen met een voetbalvereniging? We vroegen het Joran de Witte, van voetbalvereniging Wolfaartsdijk. "We besparen 2500 euro per jaar. Dat maakt onze wens om de sport voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te laten zijn, bereikbaar", zegt vrijwilliger Joran de Witte. "Vijf jaar geleden werd er 16 meter aan Softs Point-boarding langs de voetbalvelden van de vereniging geplaatst. "We besparen iets meer dan 1000 kilowatt per jaar. In 2020 willen we volledig energieneutraal zijn."

lees meer
Softs
 
Softs
Stationspark 550
3364 DA Sliedrecht
www.softs.world
Volg ons op
Facebook