Snippet online lezen  |  afmelden
Softs
Connects #3
24 september 2018
Oneindig veel mogelijkheden
De wereld schreeuwt om verduurzaming. Dit weten we al heel lang. Maar tussen weten en doen zit helaas een groot verschil. Gelukkig zien we steeds meer bewustwording en daadkracht. Softs biedt in verduurzaming ongekende mogelijkheden. En we ontwikkelen steeds meer door in toepassingen. De gemeente Ridderkerk heeft onlangs het tweede Soft Point afgenomen in de vorm van een indrukwekkende boarding. Sloopbedrijf Jan Knijnenburg gaat CO2 compenseren met een mobiele Softs Point. Lees in deze nieuwsbrief ook over het duurzame karakter van het Softs Point zelf. Wist u bijvoorbeeld dat het aluminium voor een groot deel gerecycled is? Hierover leest u in Connects #3. Veel leesplezier toegewenst!

 

Softs-partner Hydro levert duurzaam aluminium

Hydro, een bedrijf dat geëxtrudeerde aluminium oplossingen biedt, is ruim 8 jaar partner van Softs. Het bedrijf produceert lokaal en zijn aluminium is duurzaam: zo’n 70% is gerecycled. “Lokaal produceren met duurzaam materiaal is goed voor de omgeving, de wereld en de lokale CO2-afdruk die we maken”, zegt Martin Bruins Slot, accountmanager van Hydro.


lees meer
 
Gemeente Ridderkerk huurt tweede Softs Point

Gemeente Ridderkerk vindt het Softs-concept zo mooi dat ze de landelijke primeur wilde. De gemeente wilde bovendien niet wachten tot bedrijven een Softs Point zouden huren. Daarom huurde de gemeente niet één, maar twee Softs Points. Het startschot werd gegeven bij voetbalvereniging Rijsoord in Ridderkerk. Het tweede Softs Point komt langs de velden van sportpark Reijerpark.

lees meer
 
Mobiel Softs Point voor Haags sloopbedrijf Jan Knijnenburg
Het haagse Jan Knijnenburg krijgt als eerste sloopbedrijf van Nederland de beschikking over een Softs point. Het is de eerste sloopbedrijf van Nederland met een Softs Point én het eerste bedrijf uit Den Haag.
 
lees meer

Softs
 
Softs
Stationspark 550
3364 DA Sliedrecht
www.softs.world
Volg ons op
Facebook