‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
logo

Newsflash VEI Short Term Experts

July 2020

Update situatie buitenland

Het coronavirus heeft een grote impact op de hele wereld. Ook VEI ondervindt nog steeds de gevolgen hiervan. Gelukkig zijn er veel shorttermers die vanuit Nederland toch ondersteuning bieden aan hun collega’s in het buitenland. Gezien de onzekerheid over (verbetering van) de situatie, heeft VEI besloten om alle missies voor 2020 te annuleren. Wanneer er weer groen licht is om missies uit te voeren in het buitenland, zal VEI jullie hierover informeren.

Werken in het buitenland site

VEI heeft onlangs een ‘werken in het buitenland site’ gelanceerd. Een aantal webpagina’s waar iedereen die interesse heeft om via VEI op uitzending te gaan, informatie kan vinden over VEI en wat het betekent om te werken in het buitenland. Je leest er ervaringsverhalen van collega’s die je voor gingen, praktische informatie en documenten ter voorbereiding op een uitzending. Deze site is binnenkort via het intranet van jouw waterbedrijf beschikbaar.

VEI aanmeldportaal

VEI heeft een nieuw aanmeldportaal waar je je kan inschrijven als je interesse hebt om bij te dragen aan een VEI project in het buitenland. Op de nieuwe ‘werken in het buitenland site’ vind je de link om je aan te melden. Je kan een profiel aanmaken waar je onder meer jouw expertise en competenties invult. Ook kan je jouw profiel updaten of aanvullen. Zodra er een opdracht is die aansluit bij jouw profiel, neemt de resource coördinator van jouw waterbedrijf contact met je op. Binnenkort word je over dit aanmeldportaal geïnformeerd door jouw resource coördinator en/of op de intranetpagina van jouw waterbedrijf.

VEI Short Term Dag 

Vanwege het coronavirus zijn we dit jaar helaas genoodzaakt om de in oktober geplande VEI Short Term Dag 2020 tot nader bericht op te schorten.

We houden uiteraard de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en informeren jullie zodra er meer duidelijkheid is.

VEI

2019 was voor VEI een ongeëvenaard jaar. Dankzij de inzet van alle betrokkenen bij VEI, is VEI tegenwoordig de grootste organisatie die wereldwijd betrokken is bij Water Operator Partnerships. In 2019 zijn we erin geslaagd om een recordaantal van 352.515 mensen toegang te geven tot duurzaam water.

Lees hier het Jaarverslag

Water for Life

In 2019 heeft Water for Life 9 projecten afgerond in 5 landen: met 208 nieuwe watertappunten, 794 huisaansluitingen, 91 kilometer nieuw waterleidingnetwerk en 447 publieke toiletten, gaven we ruim 81.000 mensen verbeterde toegang tot water en/of sanitatie, een prachtig resultaat!

Lees hier het Jaarverslag
...