‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
logo

Newsflash VEI Short Term Experts

December 2020

Digitale meet-up 'R2CR2T project'

Na meer dan 15 jaar van groei in STE-missies, was 2020 een echte trendbreker. In Cagayan de Oro, Filippijnen, was er 1 missie in februari, waarna COVID-19 toesloeg. De resterende 21 missies naar COWD werden geannuleerd. Sommige STE's zijn erin geslaagd om een deel van hun werk online voort te zetten, webinars en online trainingen te faciliteren en de voortgang te volgen via Zoom-bijeenkomsten. Op 2 december organiseerde het R2CR2T-projectteam een digitale meet-up voor de STE's, met 15 deelnemers. Na een quiz werden ervaringen gedeeld met online werken en hoe er ondanks de pandemie toch vooruitgang is geboekt. Conclusie: iedereen mist het werk en de collega's in de Filippijnen.

Het R2CR2T-projectteam wenst iedereen een hele fijne kerst!

Kerstboodschap
Van Marco Schouten - directeur van VEI en Water for Life - en collega's van lokale waterbedrijven.
Bekijk video

VEI aanmeldportaal

Via het VEI aanmeldportaal kan je je inschrijven als je interesse hebt om bij te dragen aan een VEI project in het buitenland. Je maakt een profiel aan met jouw expertise en competenties en zodra er een opdracht is die aansluit, neemt de resource coördinator van jouw waterbedrijf contact met je op. Ben je al eerder voor VEI naar het buitenland geweest? Dan kan je jouw profiel updaten of aanvullen. Heb je dat nog niet gedaan, doe dit dan alsnog. Zo houden we jouw gegevens up-to-date.

Heb je interesse om via VEI naar het buitenland te gaan? Neem dan altijd voor je inschrijving contact op met de resource coördinator van jouw waterbedrijf.

Naar het aanmeldportaal

Werken in het buitenland site

In juli 2020 lanceerde VEI de ‘werken in het buitenland site’: een aantal webpagina’s met informatie over VEI, ervaringsverhalen van collega’s die je voor gingen en wat het betekent om via VEI te werken in het buitenland. Deze site is beschikbaar via het intranet van jouw waterbedrijf of via onderstaande link.

Werken in het buitenland
...