‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
logo

Nieuwsbrief Short Term Experts

March 2021

Uitnodiging STE dag

Vanwege corona is een fysieke bijeenkomst nog niet mogelijk, maar dit houdt ons niet tegen om toch een Short Term Dag te organiseren om even stil te staan bij het afgelopen jaar en de plannen voor de toekomst. Hierbij nodigen we jou uit voor een online bijeenkomst op 10 juni van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst geven we een korte update over VEI en de laatste ontwikkelingen. We hebben een speciaal thema over communiceren en werken in een andere cultuur, wat natuurlijk essentieel is om goed te kunnen werken in het buitenland.

Zoals jullie weten, brengt werken in een andere cultuur vele uitdagingen met zich mee. Wat zijn de do’s and don’ts als je naar het buitenland gaat? Niet onbelangrijk: hoe zien onze buitenlandcollega’s ons als Nederlanders en hoe voorkom je misverstanden? De organisatie KIT neemt je mee in al deze vragen en situaties om je bewust te maken van cultuur verschillen en hoe hiermee om te gaan. Aansluitend is er de mogelijkheid om met je collega’s en je Projectmanager bij te praten.

Je aanmelden voor deze dag kan via deze link. Hopelijk zien we je op 10 juni!

VEI aanmeldportaal

Sinds vorig jaar heeft VEI een aanmeldportaal voor alle Short Term Experts en geïnteresseerde collega’s van de drinkwaterbedrijven. We merken dat nog niet iedereen zijn profiel in het aanmeldportaal heeft aangevuld wat helpt om de juiste missie te matchen met de perfecte kandidaat. Wil je jouw profiel aanvullen? Dit kan via deze link.

VEI aanmeldportaal

Water for Life - Wereld Water Dag 2021

Vandaag, op Wereld Water Dag, lanceert Water for Life haar nieuwe lesmateriaal voor basisscholen. Het lesmateriaal vind je hier. Heb jij interesse om een keer een gastles te geven op een basisschool, dan kan dat. Het lesmateriaal bestaat uit een filmpjes, een informatieblad, een werkblad, een quiz en uiteraard een handleiding voor jou als gastdocent. Meer info via info@waterforlife.nl

Wil je op de hoogte blijven van Water for Life? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via onderstaande link. De laatste nieuwsbrief van Water for Life vind je hier.