'Opkikkermail - Om de periode thuis leuker te maken'  |  Online lezen
Ouwehands dierenpark
Om de periode thuis leuker te maken
Op zoek naar leuke dingen om je kinderen te vermaken en educatief iets bij te brengen? We helpen je hierbij graag en houden je ook thuis online op de hoogte van het leven in Ouwehands Dierenpark. Heb je bijvoorbeeld het 'Ouwehands Pandajournaal' al gezien? Je kunt je vragen over reuzenpanda's insturen en José Kok, hoofd van afdeling Dierverzorging, beantwoordt er elke week één. Ook aan Doctor Dodo kun je binnenkort al je dierenvragen voorleggen.

Daarnaast stellen we je graag onze kleurplaten ter beschikking en kun je elkaar nu uitdagen om een spreekbeurt voor elkaar te houden. Ga naar buiten en doe mee aan de knuffelberenjacht! En bekijk vooral even wie er op dit moment in Ouwehands Dierenpark van de voorjaarszon genieten!
 
Nieuw
Nieuw nieuw nieuw!
Heb je onze nieuwe social media berichten gezien? We hebben ze in een nieuw jasje gestoken. Met wekelijkse thema's als 'Raad het dier' en 'Wist je dat' testen we jouw kennis. Met onder andere 'Verhuisberichten', 'Geboortenieuws', en 'Het Pandajournaal' houden we jouw (dieren) kennis up-to-date. En er komt nog meer aan...
Bekijk de items
 
Kleuren en winnen!

Op zoek naar iets leuks? Download en print dan nu onze kleurplaten. Ingekleurd?  En zit er een prachtexemplaar tussen? Mail hem dan naar marketing@ouwehand.nl en wie weet wint jouw kleine Picasso twee gratis kaartjes om Ouwehands Dierenpark te bezoeken als de poorten weer open zijn! 

Download kleurplaten
 
Ouwehands Giftcard
Ken je iemand anders die wel een opkikker verdient? Doe diegene dan de Ouwehands Giftcard cadeau. Hij is te gebruiken voor tickets en abonnementen, in de horeca en giftshops en hij is drie jaar geldig. Je mag hem natuurlijk ook voor jezelf kopen. Uiteraard help je met de aanschaf van de giftcard ook Ouwehands Dierenpark door deze moeilijke periode heen waarin wij helaas gesloten zijn. 
Koop Giftcard
 
Op zoek naar beren!

Ook in Rhenen kunnen kinderen (en ouders!) op zoek gaan naar teddyberen. Achter de gesloten poort van Ouwehands Dierenpark staat een gezellig stel teddyberen van Bears in Mind én natuurlijk een reuzenpandaknuffel. Benieuwd naar de andere locaties van de beren? 

bekijk de kaart
 
Houd een spreekbeurt!
Leer alles over jouw favoriete dier uit je hoofd en houd een spreekbeurt voor elkaar. Jij weet straks alles over het gebit van een reuzenpanda, de oren van een amurtijger, de rug van een gorilla, de snorharen van een zeeleeuw en nog veel meer! Succes!
spreekbeurten
 
Volg Ouwehand
Facebook   Twitter   instagram   Youtube
Ga voor meer informatie naar www.ouwehand.nl.
Copyright © 2020 Ouwehands Dierenpark Rhenen
...