Bekijk de webversie
VNAB nieuwsbrief
Editie: 8 / 2017
Image
Beste lezer,

Heeft u al een geschikte locatie voor uw kerst- of nieuwjaarsborrel? Het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum heeft nog een aantal data gedurende deze periode beschikbaar. Een unieke locatie in het centrum van Rotterdam naast parkeergarage de Boompjes.

Neem voor een passende offerte telefonisch contact op via 010 253 2060 of per e-mail via receptie@vnab.nl.
Image
VNAB bezoekt Brussel
Op 11 oktober heeft de VNAB, in samenwerking met Kennedy van der Laan, in Brussel een presentatie mogen geven over hoe de VNAB vorm heeft gegeven aan de uitvoering van de sanctiewet.
Lees meer
Boeken van sanctiekosten in een later kwartaal

Met ingang van juli 2017 kunnen makelaars sanctiekosten boeken in de vorm van sanctietemplateboekingen die, net als andere templateboekingen, gedurende het 15 dagen window kunnen worden aangeleverd in e-ABS. Daarvoor kunnen de in e-ABS in te voeren sanctietemplateboekingen worden gedownload uit e-ABS MIS. 

Lees meer
Image
VNAB Visie event - Transport
Op 3 oktober vond het VNAB Visie event – Transport plaats met als centraal thema innovatie. Voor het eerst werd tijdens een VNAB event de app HandShake ingezet.
Lees meer
Beursborrel in 2018 sponsoren?
Ook in 2018 is de VNAB weer op zoek naar sponsoren voor de maandelijkse beursborrel. De VNAB neemt de zaalhuur en de organisatie voor haar rekening. U bepaalt zelf de invulling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.
Neem contact met ons op
Image
VNAB verwelkomt nieuwe leden
De VNAB verwelkomt AMICA Trade Consultants BVBA en Insurance Managers B.V die per 15 september als respectievelijk geassocieerd partner en makelaarslid zijn toegetreden. 
Bekijk alle leden
Oplevering rapport kostenverrekening sanctiewet vertraagd
Het protocol verrekening kosten werkzaamheden sanctiewet beschrijft de hoogte en de wijze van verrekenen tussen makelaars en verzekeraars van de kosten voor de door de makelaar uit te voeren werkzaamheden in het kader van de sanctiewet. Het hierin beschreven jaarlijkse externe onderzoek door accountant Mazars zal in Q4 van dit jaar verschijnen. Dit in tegenstelling tot de eerder aangekondigde verschijningsdatum van juli dit jaar. 
Lees meer
Image
Samenwerkingsovereenkomst SAR en VNAB
De SAR en de VNAB tekenden vorige week een samenwerkingsovereenkomst over het gebruik van het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.
Lees meer
Hoe behoudt uw organisatie de Millennial-generatie?
Rebecca Overdijk, studente Human Resource Studies aan de Tilburg University, rondde onlangs haar Master-onderzoek voor de VNAB af. Hierbij heeft zij de generatie Millennials (geboren tussen 1980 en 1999) op de werkvloer binnen de coassurantiemarkt in kaart gebracht en onderzocht hoe organisaties deze generatie binden.
Resultaten onderzoek 
Generations@Work
Vacatures online
De VNAB is op zoek naar een nieuw lid voor haar HR commissie en naar een assistent kennismanagement.
Bekijk vacatures
NIVRE-punten voor bijwonen Lunch & Learn sessies

Geassocieerd partners kunnen sinds kort deelnemen aan de Lunch & Learn sessies. Hierbij geldt wel exclusiviteit voor de spreker(s). Indien een Lunch & Learn wordt verzorgd door een expertisebureau kunnen andere experts zich niet inschrijven voor deze sessie. Hetzelfde geldt voor advocatenkantoren. NIVRE-experts ontvangen 1 PE punt per Lunch & Learn.

Bekijk Lunch & Learns
Generations@Work
Anneke Paulides voorzitter HR Commissie
De VNAB dankt voormalig voorzitter Arnoud Bos voor zijn inspanningen en is verheugd op het nieuwe voorzitterschap van Anneke Paulides.
Samenstelling commissies
Aankomende VNAB events
31
OKT
  VNAB bedankavond
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam

02
NOV
  VNAB marktdiner 2017
Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee
06
NOV
  Beursborrel DEKRA
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam
Meer VNAB events
U ontvangt deze mailing als relatie van de VNAB. Wilt u geen mailings meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Wilt u de mailings op een ander mailadres ontvangen? Pas dan uw gegevens aan. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.