Bekijk de webversie
VNAB nieuwsbrief
Editie: 9 / 2017
Beste lezer,

Ook tijdens de koude wintermaanden heten wij u een warm welkom in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Naast flexwerken kunnen wij hier ook uw Sinterklaasviering regelen en verzorgen. Sint & Piet komen namelijk graag uw collega’s en hun kinderen verrassen met pepernoten, cadeautjes of een echt kindertheater.

In december zijn er ook nog enkele data vrij voor uw kerstontbijt, kerstlunch of kerstborrel.

Neem voor een passende offerte telefonisch contact op via 010 253 2060 of per e-mail via receptie@vnab.nl.
Image
VNAB marktdiner
Op 2 november vond het jaarlijkse VNAB marktdiner plaats. Professionals uit de top van de zakelijke verzekeringsmarkt namen deel aan het traditionele galadiner in Noordwijk.
Lees meer
Inschrijving Introductie Coassurantie Brand geopend
De Introductie Coassurantie Brand geeft nieuwkomers in de branche een kijkje in de keuken van de betrokken partijen, hun verantwoordelijkheden, hun doelstellingen en hun onderlinge verhoudingen. De Introductie bestaat uit zeven middagen en een afsluitende (evaluatie)borrel. Heeft u interesse om deel te nemen of kent u iemand die hier interesse in heeft? Maak dan gebruik van het aanmeldformulier via onderstaande link.
Meer informatie en aanmelden
Image
VNAB bedankt commissies en werkgroepen
Op 31 oktober organiseerde de VNAB de eerste bedankavond. Een feestelijke avond waarop de gasten bedankt, verrast en verwend zijn.
Lees meer
Contentpartners VNAB vakbekwaamheidstool
Samen met de HR Commissie heeft de VNAB gewerkt aan een totaaloplossing om permanent vakbekwaam te blijven binnen de grootzakelijke verzekeringsmarkt. Dit heeft geresulteerd in de vakbekwaamheidstool waarin men onder andere Permanent Actueel (PA) blijft, maar ook op bovenwettelijk niveau vakbekwaam blijft. Inmiddels werken wij samen met diverse contentpartners die de tool verreiken met actuele berichten, specifiek gericht op de grootzakelijke verzekeringsmarkt.
Lees meer
Image
Overlijdensbericht Joop Waterreus
Op 6 november is oud-voorzitter en erelid, Joop Waterreus (81), overleden. Joop was lange tijd bestuurder en voorzitter van de VNAB. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie.
Lees meer
VNAB zoekt nieuwe collega's
De VNAB is op zoek naar een Functioneel Beheerder en naar een Assistent Kennismanagement. Kom jij ons team versterken?
Bekijk vacatures
Image
BARBUSS administratief partner VNAB
Wij verwelkomen BARBUSS Europe BVBA als administratief partner per 1 november.
Bekijk alle administratief partners
Nieuwe bundel 'Verzekering ter beurze'
De nieuwe bundel ‘Verzekering ter beurze – Coassurantie in theorie en praktijk’ behandelt uiteenlopende juridische bepalingen en kwesties relevant voor de coassurantiemarkt. Deze bundel is geschreven door VNAB-collega Mop van Tiggele, voorzitter van de VNAB Geschillencommissie Han Wansink, voorzitter van de VNAB Juridische Commissie Caroline Pontvuijst en Paul Soeteman.
Lees meer
Aankomende VNAB events
11
DEC
  Lunch & Learn - Brancheoverschrijdend: Insurance Distribution Directive (IDD), een update
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam

11
DEC
  Algemene Ledenvergadering VNAB
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam
11
DEC
  Beursborrel Chubb
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam
Meer VNAB events
U ontvangt deze mailing als relatie van de VNAB. Wilt u geen mailings meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Wilt u de mailings op een ander mailadres ontvangen? Pas dan uw gegevens aan. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.