Bekijk de webversie
VNAB nieuwsbrief
Editie: 10 / 2017
VNAB zoekt nieuwe commissieleden

Sanctiepl@tform: nieuwe releases

Introductie Coassurantie Transport

e-ABS: vooruitblik 2018
Nieuwe leden en partners

Update VNAB vakbekwaamheidstool

VNAB zoekt nieuwe collega's

Model UBO-formulier
2017: een korte terugblik
Voordat wij volgende maand samen met u proosten op het nieuwe jaar, blikken wij graag nog even terug op 2017. Een mooi jaar waarin het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum goed is bezocht, veel aandacht aan het Sanctiepl@tform is besteed en ook de Lunch & Learns drukbezocht zijn. Benieuwd wat er dit jaar nog meer gebeurde? In deze video blikken we kort terug op het afgelopen jaar!
Bekijk video
Image
VNAB zoekt nieuwe commissieleden
De VNAB is opzoek naar leden voor de ICT Adviescommissie (makelaar en verzekeraar) en naar een lid voor de Juridische Commissie (makelaar).
Bekijk vacatures
Sanctiepl@tform: nieuwe releases in aantocht
De komende maanden staat release 3.8 op de planning. In deze release wordt een aantal wijzigingen doorgevoerd om efficiëntie en gebruikersgemak verder te verbeteren en worden de belangrijkste openstaande wensen opgelost. De release zal in twee delen opgeleverd worden. Daarnaast voeren we ook een aantal verbeteringen door waarbij de link met e-ABS geraakt wordt.
Meer informatie
Image
Inschrijving Introductie Coassurantie Transport
Bent of kent u iemand die net werkzaam is in de zakelijke verzekeringsmarkt in de branche transport? Dan is de Introductie Coassurantie Transport wellicht iets voor u.
Meer informatie en aanmelden
e-ABS: vooruitblik 2018
In 2018 zullen er naar verwachting meerdere releases live gaan met daarin oplossingen voor eerder gemelde fouten en wensen. Ook zullen er diverse verbeteringen doorgevoerd worden ten behoeve van de performance.
Lees meer
Image
VNAB verwelkomt nieuwe leden en partners
Wij heten Charterama, W&W Assuradeuren en G. Driessen Jr. Rijswijk welkom als Sanctiepl@tform-partner, Meijers Assuradeuren als gevolmachtigd agent en Rivez Assurantiën & Risicobeheer als makelaarslid.
Alle VNAB leden en partners
Update VNAB vakbekwaamheidstool
De VNAB zal met ingang van januari 2018, na twee jaar geen tariefswijzigingen te hebben gedaan, nieuwe tarieven voor de Lunch & Learns gaan hanteren. Nieuw is de mogelijkheid tot het digitaal volgen van een Lunch & Learn via de vakbekwaamheidstool, waarvoor momenteel een veelbelovende pilot gaande is. Deze digitale afname is tevens de voordeligste optie om een Lunch & Learn te volgen.
Meer informatie
Image
VNAB zoekt nieuwe collega's
De VNAB is op zoek naar een Assistent Kennismanagement, Functioneel Beheerder, Senior Juridisch Adviseur (parttime) en Juridisch Medewerker.
Bekijk vacatures
Model UBO-formulier
Bij het onderzoek naar wie de Ultimate Beneficial Owners (UBO's) zijn, kan een formulier van pas komen. De VNAB, het Verbond van Verzekeraars, Adfiz en de NVGA adviseren hun leden hierbij hun model UBO-formulier te hanteren.
Lees meer
Image
Centrum gesloten tussen Kerst en Oud en Nieuw
Graag attenderen wij u erop dat het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum gesloten is tussen Kerst en Oud en Nieuw (25 december t/m 1 januari).
Aankomende VNAB events
09
JAN
  VNAB Nieuwjaarsreceptie
RDM Onderzeebootloods, Rotterdam

05
FEB
  VNAB Beursborrel
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam
08
APR
  VNAB kwart marathon
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam
Meer VNAB events
U ontvangt deze mailing als relatie van de VNAB. Wilt u geen mailings meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Wilt u de mailings op een ander mailadres ontvangen? Pas dan uw gegevens aan. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.