Tips voor goed omgaan met mensen met dementie in tijden van corona. Lees online  |  Afmelden
Samen Dementievriendelijk
Dementie en corona
Tips: goed omgaan met mensen met dementie in tijden van corona!
Om vooral kwetsbare mensen extra te beschermen tegen het coronavirus verzoekt de overheid ons dringend om bezoek te beperken. We kunnen dus beter niet op bezoek gaan bij onze buurvrouw, tante, opa, oma of vriend met dementie.

Maar we kunnen wel iets voor hen doen!
> Lees onze tips
Heb jij meer tips? Laat het ons weten!
Denk jij na het lezen van onze tips: "oh, maar daar heb ik nog wel een paar aanvullingen op"? Laat het ons weten, dan voegen wij jouw tips toe in het artikel. Zo zorgen we er samen voor dat mensen met dementie in deze onrustige tijden niet vergeten worden! Dankjewel.
Mail ons jouw tips!
Vrijwilligersnieuws
Ben jij vrijwilliger en werk jij met mensen met dementie? Op het vrijwilligersplein van Alzheimer Nederland vind je het laatste nieuws over de invloed van het coronavirus op het leven van mensen met dementie.
> Lees het laatste nieuws
Veelgestelde vragen
NOS verzamelde veelgestelde vragen over wat wel en niet mag nu het coronavirus zich verspreidt. Aan de hand van voorbeelden wordt toegelicht waarom u bijvoorbeeld geen kwetsbare mensen mag bezoeken.
> Bekijk de voorbeelden
Alle trainingen op locatie voorlopig afgelast.
Samen dementievriendelijk volgt het advies van RIVM. In verband met de maatregelen rond het coronavirus en met het oog op jullie gezondheid hebben wij daarom besloten om alle trainingen op locatie tot en met 6 april 2020 te annuleren.
Lees meer
Je ontvangt deze mail op k.nijkamp@welzijnlochem.nl omdat je je hebt ingeschreven voor onze Tips & Inspiratie.
Twitter   Facebook   Linkedin
Doe de training!
...