Wonen in een oude bioscoop? Groene daken. Wonen op Zuid is Gers!
Online lezen | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Diepeveen, hier start de hotspot
Bij het Makers District in Rotterdam-West komen 170 nieuwe huizen bij het monumentale Diepenveengebouw. Pioniers, go west.
Lees meer
Oost west, Zuid best
De nieuwste uitgave van het Rotterdamse magazine Gers!, vertelt het verhaal van Zuid. Een ruwe diamant die steeds meer van haar schoonheid laat zien. Maak kennis met bewoners en hun initiatieven.
Lees meer
Monumentale luxe in Vreewijk
Het oude hoofdgebouw van het Zuiderziekenhuis is straks de plek waar gezinnen hun thuis hebben gevonden. Er komen 73 monumentale loftappartementen in het ZuideR Carré.
Lees meer
 
Eigenhandig werken aan een grotere woning en nóg beter uitzicht
Er ging wat gekibbel aan vooraf, maar het lukte Lennard om zijn vriendin Sonia in 2015 van Utrecht naar Rotterdam te krijgen. De stad bevalt haar veel beter dan verwacht. Ze zochten heel even naar iets groters, maar niets bleek hun huidige uitzicht te overtreffen. Ze bleven en verbouwden hun woning eigenhandig.
Lees meer
Nieuwe kansen in Hefkwartier
Wonen in het midden van Rotterdam? Dan kun je nu je inschrijven voor nieuwe huizen in het Hefkwartier. Stadsappartementen, eengezinswoningen en herenhuizen. Voor elk wat wils.
Lees meer
Piekstraat omgeving in stripvorm
Een nog onbekend stuk Rotterdam dat er om vraagt nader ontdekt te worden. Rauw en ongepolijst. En met een rijke historie. Ontdek de geheimen en tips middels een route in stripvorm.
Lees meer
 
Wonen in de oude Lumière bioscoop
Op de hoek van de Kruiskade en de Lijnbaan komen er 400 nieuwe huurappartementen bij in de voormalige Lumière bioscoop. Filmisch wonen in hartje centrum.
Lees meer
Groen op steeds hoger niveau
Rotterdamse daken tellen zo'n 60 voetbalvelden aan groen. 
Ook Rotterdammer Paul en zijn buren, genieten sinds kort van zonne-energie en groen daken.
Lees meer
Hoe ontstaat een woontoren?
Aan de Boompjes nemen wij een kijkje bij de bouw van twee nieuwe Woontorens hoe zo’n gebouw wordt gemaakt. Wat wordt er gedaan voor de fundering er komt?
Lees meer
 
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2021 Rotterdam Partners & Gemeente Rotterdam
...